Saturday, May 20, 2006

Cintailah Bahasa Malaysia

Aihhh....dah pukul 2 lebih pagi dah ni...I nak tidor punye, pi tak lelap pule....ish...badan dah relak habis hingga macam agar-agar, mata pun nak tutup aje, tapi minda I ni aktif sangat. Ish. Pelik jugak karang, blog guna BM pulak. Bukan BM betul betul punye pulak, pi yang ade slang tu punye...hehehe, bisa dah gak..


Karang, ade mood nak blog, tapi takde isi pulak...ish ish ish, ngape la aku ni..bila nak blog, takde idea, bila ade idea, takde mood..tak syiok la ni...bleh...

Kat kolej belakangan ni banyak free punye barang; Rabu ade free BigMac, Khamis ade lagi, semalam ade free Redbull...hehehe...jimat duit aku...=P kene pi shopping dah, kena beli jeans baru, baju baru, kasut baru, kepala baru tapi duit tinggal sikkkkit saje karang..kena pi diet dah, dapat jimat duit dan kurang berat badan pulak...hehehehehhe! macam I boleh la..Hobbi #1 I can makan....hehehe..#2 tidur....#3, makan sambil tidur (boleh ke?)..hahaha..

Boring la ni...takde topik nak cakap....saje nak letak post baru, nanti peminat-peminat I yang berjuta-juta beribu-ribu beratus-ratus berpuluh-puluh bersa-sa semua hilang...bwehehehehe!! macam me'ke boleh jauh kan diri dari I.






Ok, boleh henti muntah darah dah, takut nanti kena masuk hospital pulak. Jangan sue I tau, bukan salah aku you muntah, you sendiri nak baca..XP

0 Comments:

Post a Comment

<< Home